Jdi na obsah Jdi na menu

05. Day - St. Louis - Lebanon

5. Day St. Louis Lebanon

 

24.9.2011
Nedá mi to abych Vás nesdělil ještě několik informaci ze včerejšího večera.. noci. Původně jsme měli jít spát okolo 10:00 PM, ale…….. na motelu byla také ubytována tlupa Mexicko amerických klempířů a ty měli, stejně jako mi obrovskou žízeň…. Tak si umíte představit jak to dopadlo…. NEUMÍTE a nedivím se Vám. Okolo 11:00 PM jsme zapnuli rádio Hormon Karman které máme na Harley Davidson a začala obrovská show…. Mexičani vyndali všechny svoje taneční trumfy které měli a a byli jsme svědky v motolovém mistroství USA v breakdancu. Předváděli neuvěřitelné kousky – otočky na hlavě, rozběhnutí proti stěně, salta přemety…. Po hodině streatové šílenství přichází ozbrojený správce a ukončuje zábavu - škoda. MotoBizoni jdou disciplinovaně spát, ale kolegové slováci zůstávají do ranních hodin… s nástupem alkoholového opojení je mexikáni stahují o drobné, hodinky…. Atd (kdo neumí chlastat ať trpí :-)
Přijíždí 8:00 AM a celá výprava asociace Route 66 odjíždí z Motelů vstříc novým zážitkům a bude jich dnes nepočítaně.
Okolo 9:00 AM přijíždíme na nefalšovanou snídani do podniku Steak and Shake. Po výběru snídaně kdy si celá výprava dává SunEgg (volská oka s anglickou) jenom já si objednávám ScrableEgg (míchaná vejce) …. Všichni již pojedli až na mě… Při odchodu celé skupiny z restaurace mi číšnice v 5ti minutových intervalech přinese 3x příbor, 2x toasty a to je celý…. Holky číšnice trpěli abnormální inteligencí a nedokázali si zapamatovat jednu objednávku… no nic
Nasedáme na Hariky a pokračujeme státem Missouri k úkrytu Jesse Jamese do Meramec Caverns. Procházíme krásnou krápníkovou výzdobou, kdy na konec nesmí chybět světelná show s americkou vlajkou. Mimo jiné v této jeskyni byl natáčen film „Lassi“ a závěrečná scéna filmu „Dobrodružství Toma Sawyera.
Cestou na motel potkáváme městečko kdy se místní obyvatelé scházejí na obrovské společenské párty, doprovázené srazem starých amerických aut… a to si nemůžeme nechat ujít viz foto.
Okolo 19:00 PM přijíždíme na Motel do města Lebanon – pozor nejedná se o Libanon :-)
Přichází večeře… po tmě dojíždíme do pizzerie a dáváme si pizzu mr.Pítrs and mr.Jirčák objednávají pizzu velikosti L (large), podívejte se na fotky, to není pizza to je kolo od vozu….
Na motelu přichází absolutní abstinence… možná :-).
Zítra budeme projíždět 3 státy tak musíme nabrat sil.
 
Najeto 172 mil….. slunečno 22°C, slučno
 

Náhledy fotografií ze složky Den 05. St.Louis - Lebanon